Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Θα περάσεις καλά μωρή κουφάλα εκεί μέσα.


Aυτός είναι ο «άνθρωπος» που ασελγούσε σε 8χρονο κοριτσάκι, κόρη φίλων του, τους τελευταίους μήνες. Χρησιμοποιώντας τον φόβο ανάγκαζε το παιδί να παίρνει μέρος σε όλες τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις.

Μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος του Η/Υ του που περιείχε ακόμα περισσότερο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Στον κατηγορούμενο έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη.

Εμείς από εδώ του ευχόμαστε η διαμονή του στην φυλακή να είναι όπως του αρμόζει. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα τον υποδεχτούν κατάλληλα.

2 σχόλια:

  1. Αυτος σιγουρα θα καλοπερασει στην φυλακη οπως και του αξιζει.Εκεινο που ειναι και το τραγικοτερο σε αυτες τις αθλιες ιστοριες ειναι τα παιδια αυτων των ατομων! που μεγαλωνουν με το στιγμα χωρις να φταινε σε τιποτα.
    Απλα αναρωτιεμαι αυτη η γυναικα που ηταν διπλα σε αυτον τον ανθρωπο τι διαολο τοσα χρονια δεν ειχε καταλαβει κατι? η ειχε και το σκεπαζε οπως η γατα τα σκατα της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σαπίσει του αξίζει. Στιγμάτισε ζωές αθώων παιδιών με το χειρότερο τρόπο. Και πραγματικά οι γονείς του κοριτσιού ποιός ξέρει αν είχαν ιδέα τι γινόταν. Αν ήξεραν πάντως τους αξίζει χειρότερη μοίρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή