Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Τεράστια καταστροφή στην Αυστραλία.

Tεράστια περιβαλλοντολογική καταστροφή στην Αυστραλία. Πάνω από 1.000.000 στρέμματα δάσους καμένα. Χιλιάδες ζώα καήκαν ζωντανά και αμέτρητοι άνθρωποι έμειναν άστεγοι. Οι νεκροί μέχρι στιγμής ανέρχονται στους 180 και υπάρχουν φόβοι πως τελικά θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους 200. Η απόλυτη φρίκη..

Ίσως τελικά να μην μας αξίζει η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια όπου τα ζώα ζούσαν σε πλήρη αρμονία με την φύση ήρθε το ανθρώπινο είδος να τα καταστρέψει όλα στον βωμό του κέρδους. Γιατί όλα αυτά γίνονται για αυτό τον λόγο. Το χρήμα. Το χρήμα κυριαρχεί, το χρήμα αποφασίζει.

Πόσο αυτοκαταστροφικός μπορεί να γίνει ο άνθρωπος άραγε πριν ξυπνήσει από τον λήθαργο;






Φωτογραφίες από: www.boston.com

3 σχόλια:

  1. Ποσο καταστροφικος ε? Μια εικονα = 1.000 λεξεις. κακομοιρα ζωα!κακομοιρη γη, τα ιδια σου τα παιδια σε καταστρεφουν. Ενοια σου. Δεν θυμαμαι που το διαβασα αυτο αλλα ενα περιβαλλον εχθρικο για τα ζωα ειναι εχθρικο και για μας(ζωα ειμαστε εξαλλου). Οσο πονηροι κ να μαστε, θα ερθει κ η σειρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poios niazetai mwre? Edw uparxei kosmos pou plhrwnei gia na paei sto tsirko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα που δεν έχουν φτάσει στην πόρτα του σπιτιού τους. Γι αυτό και δεν κάνουν τίποτα. Γι αυτό και γίνονται αυτά τα πράγματα. Κρίμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή