Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Σεμνά και ταπεινά...



Στο ΤΕΙ Πειραιά λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια ένα βιβλιοχαρτοπωλείο. Και τι με αυτό θα μου πείτε; Μετά από αποκάλυψη στο blog της κατάληψης του ΤΕΙ ο διαγωνισμός διεξήχθη 4 μέρες μετά τον διορισμό της επιτροπής διενεργείας «ανοιχτού» δημόσιου διαγωνισμού!!!

Ο διορισμός έγινε 7/12/04, ο διαγωνισμός 13/12/04! Το ακόμα πιο κουλό είναι πως το έγγραφο για την δημοσίευση του διαγωνισμού το έστειλαν στις 11/12/2004 στις 13:35 (1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ!!!)στην εφημερίδα “Ο Αδέσμευτος Τύπος” ζητώντας τους να δημοσιεύσουν τον διαγωνισμό την επόμενη μέρα!!!

Εδώ να τονίσουμε εμείς πως έξω από τον χώρο της σχολής λειτουργούσε βιβλιοπωλείο όπου τα τελευταία 4 χρόνια «βαράει μύγες».


Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πηγή: blog της κατάληψης του ΤΕΙ Πειραιά

2 σχόλια:

  1. η παρανομια με το στυλ"ελα αδελφε τωρα μεταξυ μας να βολευτουμε" ανθιζε και ανθιζει αιωνες τωρα στην Ελλαδα! αυτη ειναι και η ευθυνη η δικη μας γιατι αυτο ξεκιναει απο το κεφαλι και φτανει να εχει διαβρωσει μεχρι και τα χαμηλα στρωματα της κοινωνιας!φτανει μεχρι τον τυπο που παει πονηρα-πονηρα να σου φαει την θεση στην ουρα στο ΙΚΑ η στην Τραπεζα!
    δυστηχως ετσι ειμαστε και ετσι θα μεινουμε! γι αυτο εχουμε και τις κυβερνησεις που μας αξιζουν!
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eχετε δικιο παιδια!Και αξιζουν συγχαρητηρια στο blog που καταγγελει τετοιου ειδους περιστατικα που μοιαζουν ασημαντα αλλα γινονται επι μονιμου βασεως. Βρομια παντου σ'αυτη τη χωρα! Ημαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή