Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Όταν η ανικανότητα φτάνει τα όρια της βλακείας.

Αυτή είναι η σημερινή εξουσία. Η προσωποποίηση της καταστολής. Ένας ένας κλάδος πλέον αντιλαμβάνεται ότι ζούμε μια, τυπική πλεον, χούντα. Μία χούντα όπου τα λάθη της προσπαθεί να τα καλύψει και να τα κουκουλώσει δια της βίας. Μία χούντα που σκοτώνει τα νιάτα της επειδή δεν μπορεί να της προσφέρει ένα μέλλον. Μία χούντα όπου έχει χάσει το παιχνίδι, και τα ρεμάλια που την συγκροτούν κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατηθούν στην καρέκλα τους.

Μια καρέκλα από την οποία δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Πραγματικά έχουν την ανικανότητα τόσο έμφυτη και σε τόσο μεγάλο βαθμό που δεν έχουν προσφέρει ούτε το ελάχιστο. Ταυτόχρονα βέβαια δείχνουν και την ηλιθιότητά τους. Λανθασμένα θεωρούν πως το μόνο πράγμα που έχουν να χάσουν είναι η καρέκλα τους. Ο λαός όμως έχει ξυπνήσει.

Λογικό είναι ένα κομμάτι του λαού να είναι πιο σκληροπυρηνικό από τους άλλους. Τα ρεμάλια της εξουσίας πρέπει κάποια στιγμή να καταλαβαίνουν πως πολλές φορές στην βία απαντάς με βία. Ο κύριος (κατά φαντασία) Πολύδωρας είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως «οι αστυνομικοί έχουν ευαίσθητα νεύρα.» και πως «οι αντιεξουσιαστές παίζουν με την φωτιά». Μετά από μήνες βλέπουμε τι ακριβώς εννοούσε. Η φωτιά αυτή όμως θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Με τον Α ή Β τρόπο ο καθένας μας αντιδρά με κάποιον τρόπο. Εννοείται πως δεν συμφωνώ με κάποιες πράξεις. Η ουσία όμως είναι μία. Όσο μεγαλώνει βία από την μία μεριά τόσο θα μεγαλώνει και από την άλλη. Όσο η καταστολή μεγαλώνει τόσο το κίνημα θα αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις και στο τέλος η φωτιά που λέγαν θα «κάψει» τους ίδιους.

Συνεχίστε λοιπόν τις δολοφονικές επιθέσεις. Συνεχίστε να αφήνετε ανθρώπους σαν τον κακλαμανάκο να κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Μακροπρόθεσμα καλό μας κάνετε..

3 σχόλια:

  1. στην ιστορια οσες εξουσιες στηριχτηκαν ΜΟΝΟ στην καταστολη επεσαν συντομα! δυστηχως το ιδιο βλεπουμε και τωρα,ενα κομα εξουσιας πανω στο οποιο βασιστηκαν καποιοι για να πολεμησουν την διαφθορα των προηγουμενων εχει ξεχασει καθε πολιτικη ιδεολογια(αν ειχε ποτε) και κυβερνα μονο με καταστολη! Μετρημενα τα ψωμια τους!
    εμεις ομως ολοι πρεπει να σκεφτουμε.....για μετα....εκεινη η ρημαδα η καλπη....ας σκεφτουμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΧ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΜΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟ SAPILA
    ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ.
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΟΥΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ κ.ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ 'ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ'.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ 'ΑΓΡΙΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ' ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΥΘΕΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ,ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ.!!!!!!!!!
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΟΣ
    Ν/ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή